Zeytinyağlı bamya yemeğini yaparken bamyaların uçlarını keserken çok dikkat ettim, çünkü içindeki sıvının dışarı çıkmasını istemiyordum. Soğan ve domateslerin doğranması aşamasında ise soğanların kokusu beni biraz rahatsız etti ama sonuçta yemeğin lezzeti için gerekliydi. Tencereye zeytinyağını ekleyip soğanları kavurduğumda evin içi mis gibi kokmaya başladı. Son olarak, pişirme sürecinde sabırla bekledim; 30-40 dakika geçtikten sonra ortaya çıkan lezzet, gerçekten tüm emeğime değdi. Yanında yoğurtla servis ettiğimde, ailemden de tam not aldım. Gerçekten sağlıklı ve pratik bir tarif olmuş. Başka sebze yemekleri denemek için ilham verdin, teşekkürler!
Zeytinyağlı bamya yemeğini yaparken bamyaların uçlarını keserken çok dikkat ettim, çünkü içindeki sıvının dışarı çıkmasını istemiyordum. Soğan ve domateslerin doğranması aşamasında ise soğanların kokusu beni biraz rahatsız etti ama sonuçta yemeğin lezzeti için gerekliydi. Tencereye zeytinyağını ekleyip soğanları kavurduğumda evin içi mis gibi kokmaya başladı. Son olarak, pişirme sürecinde sabırla bekledim; 30-40 dakika geçtikten sonra ortaya çıkan lezzet, gerçekten tüm emeğime değdi. Yanında yoğurtla servis ettiğimde, ailemden de tam not aldım. Gerçekten sağlıklı ve pratik bir tarif olmuş. Başka sebze yemekleri denemek için ilham verdin, teşekkürler!
Cevap yaz