Bamyanın dondurucuya çiğ olarak konulup konulamayacağını merak ediyorum. Dondurulmuş bamyanın dokusu ve lezzeti nasıl etkileniyor? Çiğ bamya dondurulduğunda pişirme sırasında sorun yaşar mıyım? Özellikle haşlama işlemi yapmadan dondurmanın avantajları ve dezavantajları neler? Dondurulmuş çiğ bamyanın hangi yemeklerde kullanılabileceği hakkında bilgi verebilir misin?
Bamyanın dondurucuya çiğ olarak konulup konulamayacağını merak ediyorum. Dondurulmuş bamyanın dokusu ve lezzeti nasıl etkileniyor? Çiğ bamya dondurulduğunda pişirme sırasında sorun yaşar mıyım? Özellikle haşlama işlemi yapmadan dondurmanın avantajları ve dezavantajları neler? Dondurulmuş çiğ bamyanın hangi yemeklerde kullanılabileceği hakkında bilgi verebilir misin?
Cevap yaz