Bamya şoklama süreci hakkında detaylı bilgiye sahip olduğunuzu görüyorum. Bamyanın tazeliğini korumak için şoklama yönteminin kullanılması gerçekten faydalı. Şoklama öncesi bamyanın nasıl hazırlandığı ve haşlama işlemi sırasında nelere dikkat edilmesi gerektiği çok önemli. Sizce, haşlama süresi bamyanın büyüklüğüne göre değişiklik gösterirken, bu süreyi neye göre ayarlamak en doğrusu olur? Ayrıca, bamyanın dondurucuya yerleştirilmeden önceki kurutma aşaması hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz?
Bamya şoklama süreci hakkında detaylı bilgiye sahip olduğunuzu görüyorum. Bamyanın tazeliğini korumak için şoklama yönteminin kullanılması gerçekten faydalı. Şoklama öncesi bamyanın nasıl hazırlandığı ve haşlama işlemi sırasında nelere dikkat edilmesi gerektiği çok önemli. Sizce, haşlama süresi bamyanın büyüklüğüne göre değişiklik gösterirken, bu süreyi neye göre ayarlamak en doğrusu olur? Ayrıca, bamyanın dondurucuya yerleştirilmeden önceki kurutma aşaması hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz?
Cevap yaz