Bamya fırında pişirmenin bu kadar farklı yöntemleri olduğunu bilmiyordum! Standart fırın pişirme ve ızgara yöntemlerini denemek istiyorum. Özellikle ızgara ile dumanlı bir tat elde etmek çok cazip geliyor. Ayrıca, vakum pişirme ile besin değerinin arttığını öğrenmek de ilginç. Pişirme süresinin bamyaların büyüklüğüne göre değiştiğini bilmek de iyi bir ipucu. Sizce hangi yöntemi denemek daha lezzetli olur?
Bamya fırında pişirmenin bu kadar farklı yöntemleri olduğunu bilmiyordum! Standart fırın pişirme ve ızgara yöntemlerini denemek istiyorum. Özellikle ızgara ile dumanlı bir tat elde etmek çok cazip geliyor. Ayrıca, vakum pişirme ile besin değerinin arttığını öğrenmek de ilginç. Pişirme süresinin bamyaların büyüklüğüne göre değiştiğini bilmek de iyi bir ipucu. Sizce hangi yöntemi denemek daha lezzetli olur?
Cevap yaz